МОВА МІЖНАРОДНОГО СПІЛКУВАННЯ

 


Сьогодні, 23 квітня, світ відзначає Міжнародний день англійської мови. Його було встановлено у 2010 році, а дату обрали на честь основоположника літературної англійської мови Вільяма Шекспіра, який помер 23 квітня. З під його пера вийшло 5 поем, 11 трагедій, 17 комедій і 154 сонета. Англійська мова вже давно стала інтернаціональною, вона одна з офіційних мов таких міжнародних організацій, як ООН, ЮНЕСКО, НАТО. Англійською розмовляють наука, бізнес, технології, освіта, політика, торгівля, економіка та релігія. Англійська стала найпершою іноземною, яку малеча опановує мало не з пелюшок. Пропонуємо вашій увазі декілька книг, що допоможуть вашій дитині у цьому нелегкому та цікавому процесі.

Зав’язкін О.В., Телєжнікова Т.М. Ілюстрований англо-український словник для дітей. Ця яскрава книга стане першою сходинкою в оволодінні англійською мовою вашої дитини. Завдяки їй малята одержать багато корисної інформації. Поділ лексики за темами, наявність фонетичної транскрипції роблять користування виданням не лише зручним, а й максимально ефективним.

Скульте В.І. Англійська для дітей. Методика, запропонована в цьому підручнику, дозволяє навчатися як самостійно, так і з вчителем, навчальний матеріал подається в цікавій формі, широко використовуються тексти класиків англійської літератури.

Ріббінг А., Нільссон М. Англійський словник у малюнках. Книга адресована тим дорослим, що прагнуть допомогти дітям вивчати англійську легко  і з задоволенням. Веселі вірші й малюнки не дозволять малятам нудьгувати на заняттях. В доступній і захоплюючій формі діти накопичуватимуть словниковий запас, вчитимуться будувати фрази, опановуватимуть початкові навички спілкування англійською.

Бережна О.О. 300. Нові теми з англійської мови. Універсальна збірка тем  з англійської мови вміщує різноманітну й актуальну інформацію. Велика увага приділяється обовязковим розмовним темам, необхідним школярам, абітурієнтам і студентам. Актуальним це видання роблять матеріали з українознавства, культурології, історії Великої Британії, США, й інших англомовних країн. До тем додаються переклад українською мовою, словничок труднощів і тематичні запитання.

Вивчайте й удосконалюйте англійську!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

СКРОМНІСТЬ - ПРИКРАСА МУДРОСТІ

Майстер-клас "Осінній їжачок"

19 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІЧНОЗЕЛЕНИХ РОСЛИН