"ПОДОРОЖ ЗА ЗІРКОЮ"

Завтра, 28 січня, виповнюється 70 років  Валерію Іллічу Герланцю, українському журналісту та дитячому письменнику. Закінчив Донецький політехнічний інститут та Вищі курси режисерів та сценаристів при Держкіно Союзі кінематографістів СРСР. Перша книжка "Подорож за зіркою" вийшла в 1993 році, а загалом в його творчому доробку більше 30  цікавих книжок для дітей. Ось декілька з них.

"Мурашка Юрашко". Весела кольорова книжечка познайомить вашу дитину з чудовим мурашкою, який не тільки не злякався дощу, а й надихнувся та намайстрував парасольки для всієї комашні.

"Неймовірні пригоди Молі та її друзів". Весела повість-казка для дітей, які стануть дорослими і для дорослих, які були дітьми.

"Як Сонечко плям позбавилось". Яскраво ілюстрована книжка не тільки принесе задоволення юному читачеві, але й навчить бути чистим та охайним.

"Дивовижна подорож до  країні Канцелярії". В одному гамірному місті жила звичайна дівчинка Юлька, яка любила кататись на роликах, істи морозиво та дивитись мультфільми. Та одного разу вона разом з вороненям Макарком відправилась у фантастичну подорож до країни Канцелярії.

"Чудовисько з озера". Весела казкова повість "Чудовисько з озера" для дошкільнят і молодших школярів складається з декількох історій, що описують пригоди двох дачних мешканців - цуцика Бориски та киці Миці на самій дачі та її околицях.

"День святого Миколая". Сюжет повісті "День святого Миколая" пізнавальний і розважальний. Події відбуваються в наші дні, а головні герої - брат і сестра Андрійко і Оксанка, їх однокласникиі, звичайно, сам Микола-чудотворець зі своїми небесними помічниками. Повість написана з гумором в стилі добрих чарівних казок, в ній гармонійно переплітаються реальність і міф.

Приємного читання!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

СКРОМНІСТЬ - ПРИКРАСА МУДРОСТІ

Майстер-клас "Осінній їжачок"

19 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІЧНОЗЕЛЕНИХ РОСЛИН