І ВОГНИЩЕ РОДИННЕ НЕ ЗГАСАЄ!.. (8 ЛИПНЯ - ДЕНЬ РОДИНИ)


Український День родини — відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року. Відповідний Указ Президента України № 1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат і професійних свят» був підписаний 30 грудня 2011 року.
Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня. Для дітей родина – це своєрідне середовище, в якому у дитини складаються умови його психічного, фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку. Для дорослої людини вона є джерелом реалізації цілого ряду його потреб.
                               

Як відзначити день сім’ї, любові й вірності? Обов’язково обійміть і поцілуйте членів своєї великої або маленької сім’ї, скажіть їм теплі слова любові і поваги, поділіться з ними своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас. А якщо у цей день ви знаходитесь далеко один від одного, то обов’язково надішліть привітання та листівки з днем сім’ї всім рідним і близьким. У цей день намагайтеся приділити більше уваги своїм рідним і подарувати радісні емоції. Пропонуємо  кілька варіантів:
– поміняйтеся ролями: нехай ваші діти спробують побути батьками, а ви – дітьми (тільки не забудьте встановити правила);
– виконайте список бажань – складіть його всією родиною і за один день намагайтеся втілити якомога більше;
– влаштуйте квест з незвичайним маршрутом, поділіться на команди;
– приготуйте спільну вечерю, поділивши між собою обов’язки. У будь-якому випадку цей день – лише привід провести час з сім’єю по-особливому.
Даруйте щасливі миті рідним щодня, без лімітів і бережіть своїх близьких!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

СКРОМНІСТЬ - ПРИКРАСА МУДРОСТІ

Майстер-клас "Осінній їжачок"

19 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІЧНОЗЕЛЕНИХ РОСЛИН