ІНФОРМАЦІЙНО-РОЗВАЖАЛЬНИЙ МАРАФОН "ПОСМІХНИСЬ. ЩАСТЯ Є!"



Сьогодні, 20 березня, світ відзначає Міжнародний День щастя. Свято покликане показати, що щастя - одна з найголовніших цілей людства, і прагнення до нього людей однакове на всій Землі. Рішення про появу такої урочистої дати було прийнято в 2012 році Генеральною Асамблеєю ООН. Тож свято зовсім молоде. Але, незважаючи на юний вік, ми з радістю приймаємо позитивний і приємний привід побажати одне одному щастя.

Це день весняного сонцестояння, коли тривалість дня і тривалість ночі стають рівними практично на всiй територiї земної кулi. Таким чином, цей день символiзує рiвне право на щастя кожного мешканця Землi. А щасливі люди - запорука гармонії і злагоди у сім’ї та суспільстві.
Підтримуючи дану ініціативу, наша бібліотека провела для учнів 1-г класу ЗОШ № 27  інформаційно-розважальний марафон «Посміхнись. Щастя є!».
На запитання, що таке щастя, діти висловлювали свої думки, але головною ознакою щастя вони вважають МИР.


В ході заходу діти розгадували кросворди, визначили кольори щастя, прослухали легенду про щастя, згадали прислів’я та приказки про щастя, ознайомилися з Законами щастя,  переглянули мультфільми про щастя. Учням було презентовано книжки про щасливий світ дитинства.   На згадку про цю зустріч кожна дитина отримала «чарівну» закладку для книг.








По завершенні всі присутні на заході співали разом пісню про щастя.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

СКРОМНІСТЬ - ПРИКРАСА МУДРОСТІ

Майстер-клас "Осінній їжачок"

19 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВІЧНОЗЕЛЕНИХ РОСЛИН